X Festival de Teatre d'humor: TOCA RIURE

Dissabte 14 d'abril 2018

"El crèdit" de Jordi Galzeran

A càrrec del Grup de Teatre de Sant Hilari Sacalm.

Quan vas a un banc i demanes un crèdit te’l poden concedir o no. Si te’l concedeixen no passa res. Si no te’l concedeixen comencen els problemes. Si el senyor director no afluixa els “quartos” iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

Hora: 20.00h

Lloc: Teatre-cinema municipal 

Preu entrada: 5€

Venda anticipada a l'Oficina de Turisme i a taquilla dues hores abans de l'actuació. 

 

Dilluns 23 d'abril 2018

"Els cistells de la caputxeta"

A càrrec de Samfaina de Colors.

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.

Samfaina de Colors fa una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. I, ja que hi som, cantarem cançons tradicionals catalanes assenyalades per a cadascuna de les principals festes de l’any.

Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur

Hora: 18.00h

Lloc: Teatre-cinema municipal

Entrada lliure per a tothom limitada a l'aforament del local.

 

Dissabte 12 de maig 2018

"Bona Gent" de Quim Masferrer

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

Hora: 20.00h

Lloc: Teatre-cinema municipal

Preu entrada: 15€

Venda anticipada a tincticket.com.

Venda a taquilla dues hores abans de l'actuació. 

 quimmasferrer toca riure

 

Diumenge 27 de maig 2018

"Bona nit, Benparits" de Fel Faixedas 

Bona nit, benparits! és el primer projecte en solitari d’en Fel Faixedas.

Després de 12 anys a Teatre de Guerrilla i 8 amb Xuriguera&Faixedas, l’actor d’Arbúcies presenta el seu primer espectacle on combinarà l’humor, la música, la reflexió i la crítica per tal de que gaudiu al llarg de 70 minuts.

Acompanyat de tres pantalles on es projectarà la seva banda de músics,el Furgon Oscuro, en Faixedas ens interpretarà 5 cançons, amb lletra i música d’ell mateix, on anirà desgranant 5 fets vitals en les nostres vides: néixer, créixer, reproduir-se, morir i, perquè no, ressuscitar. En aquest concert també hi haurà artistes virtuals convidats com Els Gossos, Adrià Puntí i un artista encara per definir, interpretant els temes d’en Faixedas i la seva banda.

Entre cançó i cançó, l’actor ens explicarà com veu el món i la vida un clown del Montseny.

Sota la direcció de Marcel Tomàs i la supervisió de Carles Xuriguera, amb el guió de Xavier Sanjuan i el mateix Faixedas.

Hora: 18.00h

Lloc: Teatre-cinema municipal

Preu entrada: 10€

Venda anticipada a l'Oficina de Turisme i a taquilla dues hores abans de l'actuació. 

2018 04 A3 TocaRiure

 

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On