Àrea d'autocaravanes

  GUIA
On Menjar On Comprar 
Activar Se Relaxar Se

05 10 15 Inauguracio Area Autocaravanes 11

 

 Caldes de Malavella disposa d’una àrea de servei gratuïta per autocaravanes, en la qual s’hi pot pernocatar fins a 72 hores. L’àrea comptarà amb aigua potable, buidatge d’aigües grises, buidatge d’aigües negres, electricitat segons l'horari d'enllumenat públic i zona de pícnic.

Area Autocaravanes Caldes De Malavella 1       Area Autocaravanes Caldes De Malavella 5

 

Aquest és un servei que l'Ajuntament de Caldes de Malavella posa a disposició dels turistes que ens visiten i fan servir com a mitjà de transport i allotjament una autocaravana. En aquesta àrea es pot estacionar fins a 72hores, i es podran usar sense restriccions els elements habitables propis del vehicle i també, si s'escau, cunyes per a anivellar-lo i barres estabilitzadores.

L'àrea de servei per a autocaravanes està ubicada al carrer Solei, al costat de la pineda del Parc de la Sardana.

El servei d'aigua serà gratuït, i l'electricitat funcionarà de manera gratuïta segons els horaris de l'enllumenat públic.

Està prohibit acampar en aquest aparcament, és a dir, la utilització i desplegament d'elements propis que superin el perímetre del vehicle, com per exemple, tendals. Tampoc es permet cuinar o desplegar taules i cadires en la via pública.

L'àrea de servei per a autocaravanes disposa d'un cartell informatiu amb la normativa aplicable, informació turística d'interès i la ubicació dels restaurants, supermercats i gasolineres del poble de Caldes.

Aquesta iniciativa és una més de les endegades per l'Ajuntament que té per objectiu potenciar el turisme en el nostre municipi.
Aquest projecte, amb valor de 25.112,53 €, ha estat possible gràcies a una subvenció del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Empresa H3

Mapa