Fira de la Terra

06 03 16 fira de la terra caldes de malavella 38

La Fira de la Terra celebra la festivitat de Sant Antoni, patró dels animals, amb la tradicional benedicció dels animals, una desfilada- concurs caní i d’altres activitats relacionades amb el món caní i eqüestre.

Data: Diumenge 6 de març 2016 (Novetat!)

Llegeix més: Fira de la Terra

Fira de l'Aigua i del Benestar

IMG 3258

La Fira de l’Aigua és la fira per excel·lència del municipi de Caldes de Malavella. Tot i que l’aigua és un element eteri amb poca prestació als sentits, l’organització de la Fira de l’aigua aconsegueix obtenir una fira absolutament sorprenent; alhora divertida i alhora plena de conscienciació vers aquest element tan preuat. 

Data: primer diumenge d'OCTUBRE

Llegeix més: Fira de l'Aigua i del Benestar

Mercat de Nadal

S7300198

El Mercat de Nadal és una de les activitat que s’engloba dins de les activitats del cap de setmana Nadalenc i solidari a Caldes de Malavella. Aquest Mercat pretén facilitar als compradors aquelles coses que o bé es compren a última hora: alimentació, delicatessen, etc o aquelles coses que a últim moment encara ens falten per comprar: elements decoratius, regals de Nadal.

Data: segon diumenge de DESEMBRE

Llegeix més: Mercat de Nadal

Festa de la Malavella

Festa De La Malavella 26 04 14 53

 Una festa que va néixer l'any 2010 fruit de diverses voluntats i iniciatives de recuperar i promocionar la llegenda de la Malavella, i lligar-ho així amb el món imaginari i ocult. La Festa de la Malavella és una eina amb la que s’ha de projectar el patrimoni caldenc, cuidant-lo, tot potenciant la identitat col·lectiva. Aquesta Festa és un referent del folklore de Caldes.

Data: cada últim dissabte d'ABRIL

Llegeix més: Festa de la Malavella

Fira d'oportunitats

 MG 7912w

Durant l’any s’organitzen dues edicions de la Fira d’oportunitats, un gran espai per intercanviar, vendre o regalar tota mena d’objectes. El mercat està obert tant a professionals com a particulars i en general, a qualsevol persona que vulgui posar-hi una parada.

Data: mitjans de JUNY i principis de NOVEMBRE

Llegeix més: Fira d'oportunitats

Mercats setmanals

IMG 4164

Caldes de Malavella és un municipi molt actiu en quant a activitats que s’hi realitzen anualment. Les àrees de Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament i les entitats de Caldes de Malavella organitzen diverses fires i mercats al llarg de l’any, donant al municipi el digne sobrenom de LA VILA DELS 100 MERCATS.

 

Llegeix més: Mercats setmanals

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On