Fira de l'Aigua i del Benestar

IMG 3258

La Fira de l’Aigua és la fira per excel·lència del municipi de Caldes de Malavella. Tot i que l’aigua és un element eteri amb poca prestació als sentits, l’organització de la Fira de l’aigua aconsegueix obtenir una fira absolutament sorprenent; alhora divertida i alhora plena de conscienciació vers aquest element tan preuat. 

Data: primer diumenge d'OCTUBRE

Llegeix més: Fira de l'Aigua i del Benestar

Mercat de Nadal

S7300198

El Mercat de Nadal és una de les activitat que s’engloba dins de les activitats del cap de setmana Nadalenc i solidari a Caldes de Malavella. Aquest Mercat pretén facilitar als compradors aquelles coses que o bé es compren a última hora: alimentació, delicatessen, etc o aquelles coses que a últim moment encara ens falten per comprar: elements decoratius, regals de Nadal.

Data: segon diumenge de DESEMBRE

Llegeix més: Mercat de Nadal

Festa de la Malavella

Festa De La Malavella 26 04 14 53

 Una festa que va néixer l'any 2010 fruit de diverses voluntats i iniciatives de recuperar i promocionar la llegenda de la Malavella, i lligar-ho així amb el món imaginari i ocult. La Festa de la Malavella és una eina amb la que s’ha de projectar el patrimoni caldenc, cuidant-lo, tot potenciant la identitat col·lectiva. Aquesta Festa és un referent del folklore de Caldes.

Data: cada últim dissabte d'ABRIL

Llegeix més: Festa de la Malavella

Fira d'oportunitats

 MG 7912w

Durant l’any s’organitzen dues edicions de la Fira d’oportunitats, un gran espai per intercanviar, vendre o regalar tota mena d’objectes. El mercat està obert tant a professionals com a particulars i en general, a qualsevol persona que vulgui posar-hi una parada.

Data: mitjans de JUNY i principis de NOVEMBRE

Llegeix més: Fira d'oportunitats

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On