Ruta de la Riera Benaula

Riera Benaula

 

RUTA DE LA RIERA BENAULA

Recorregut que s'allunya del nucli urbà fins a trobar la riera Benaula i els camps de conreu dels voltants. Es passa per diferents masies mentre es travessen boscos i camps.

  • Punt de sortida i punt d'arribada: Carrer de les Roques
  • Tipus de ruta: circular
  • Llargada aproximada del recorregut: 9,5 km
  • Desnivell màxim: 40m
  • Esforç i dificultat: baixa
  • Temps total aproximat: 2h
  • Senyalització: marques verdes i blanques

El camí comença al final del carrer de les Roques i s'enfila per entre els pins, on trobem un rètol indicador. Passats uns 600 m arribem a la urbanització d'Aigües Bones i agafem el primer camí que baixa (carrer de la Benaula). Trencant a l'esquerra trobem un camí entre l'herba en direcció a la carretera. Un cop travessada la carretera de Llagostera, agafem una pista de terra, i després de passar pel pont de sobre la riera, entrem al bosc per un camí de la dreta. Aquí hi ha un altre rètol indicador.

Continuem la ruta cap a la dreta i deixem el bosc per sortir a camps de conreu. Travessem novament la carretera de Caldes a Llagostera i seguim per pista. L'últim tram del camí ha coincidit amb la Ruta de les Ermites. Deixem la Ruta de les Ermites trencant a la dreta on hi trobem un rètol indicador. Passat 1 km i tot girant cap a l'esquerra, deixem una casa de pagès i uns camps a la dreta. Després de passar per dues cases de pagès més, agafem un camí a l'esquerra i entrem al bosc.

Al cap d'uns 700 m i després de travessar el bosc tornem a sortir a la urbanització d'Aigües Bones i seguim el carrer recte. Girant a l'esquerra trobem la pista que ens porta a Caldes de Malavella. Un cop passat el cementiri, s'arriba al punt de sortida.

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On