Visites guiades

Termes Romanes

 

 

VISITA GUIADA PEL PATRIMONI PALEONTOLÒGIC, ROMÀ I CULTURAL DE CALDES. AMB DEGUSTACIÓ D’AIGUA TERMAL DE LES FONTS D'AIGUA PICANT.

Cada diumenge, a Caldes es duu a terme una visita guiada que recorre els punts més rellevants del nucli.
D'obsequi: un vas de record amb el logotip "Malavella't"

Aquesta visita comença a les 11 del matí, surt des de l'Oficina de Turisme i té una durada d'1 hora i 30 minuts aproximadament. Cal fer una inscripció prèvia a la mateixa oficina, situada al costat de l’Ajuntament nou, concretament al carrer Vall-llobera s/n. El preu de la visita per persona és de 3 €.

La visita comença amb un guiatge a l’exposició del jaciment del Camp dels Ninots, situada al Castell de Caldes. Continua fins al monument declarat Bé d'Interés Nacional, les Termes Romanes, seguidament es visita l'Església de Sant Esteve, cases modernistes, les rambles, el nucli medieval i la Font de la Mina, on es realitza una degustació d'aigua termal. Finalment s'arriba a la Plaça de l'Ajuntament on cada diumenge se celebra un mercat setmanal.

Per a més informació contacteu amb l'oficina de turisme: 972 48 01 03 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

L'equip de guiatge forma part del Centre de Recerques Arqueològiques (CRA) , amb qui també es poden concertar visites per a grups amb cita prèvia. Per a tal gestió es poden posar en contacte amb:
CRA
Telf: 616767864


 

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On