Visites guiades

Termes Romanes

 

Cada diumenge, a Caldes de Malavella es duu a terme una visita guiada que recorre els punts més turístics del terme municipal.

Aquesta visita comença a les 11 del matí, surt des de l'Oficina de Turisme i té una durada d'1 hora i 30 minuts aproximadament. Cal fer una inscripció prèvia a la mateixa oficina, situada al costat de l’Ajuntament nou, concretament al carrer Vall-Llobera s/n. El preu de la visita per persona és de 3 €.

La visita comença amb un guiatge a l’exposició del jaciment del Camp dels Ninots, situada a Cal Ferrer la Plaça. Continua fins al monument declarat Bé d'Interés Nacional, les Termes Romanes, seguidament es visita l'Església de Sant Esteve, cases modernistes, les rambles, fonts termals i el nucli medieval. Finalment s'arriba a la Plaça de l'Ajuntament on cada diumenge se celebra un mercat setmanal.


L'equip de guiatge forma part de l'associació Centre de Recerques arqueològiques, qui també poden concertar visites per a grups amb cita prèvia. Per a tal gestió es poden posar en contacte amb:

CRA
Telf: 616767864

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On