Visites teatralitzades

visites teatralitzades

 

Les Visites Teatralitzades de Caldes de Malavella, es programen cada estiu, i consisteixen en una passejada-itinerrai per diferents racons del municipi sota la direcció divertida i amena d'actors de teatre que ens translladen a l'època romana i cristiana de la vila. La duració de la visita és d'aproximadament 1h30.

Un recorregut diferent i divertit que dóna entrada a una gamma de personatges, la Remei, en Fonsu, l'Antoniu, la Swellen, que sempre fan una revisió dels millors moments de les temporades anteriors, amb gags nous i, sobretot, amb el bon humor que els caracteritza.

 

VISITES ESTIU 2016: "Xafardagem per Caldes" 

En la celebració del 15è aniversari, l’espectacle “Xafardagem per Caldes” visitarà fonts, balnearis i l’entorn de la planta embotelladors del Vichy Catalan.

El DISSABTE 13 D’AGOST S’INAUGURA LA NOVA TEMPORADA
Com a obsequi de l’aniversari per a tothom que reservi la seva entrada pel dia de l’estrena s’endurà un obsequi commemoratiu. I al final de la visita del 13 d’agost bufarem les quinze espelmes i menjarem un pastís en l’incomparable marc dels jardins de Vichy Catalán.
No us ho perdeu! Feu la reserva aviat.
Les places són limitades.


XAFARDEGEM PER CALDES amb una vista plena d’HUMOR!!!

Voleu visitar les Termes Romanes i la Casa Pla i Deniel per dins?
Voleu conèixer detalls de l’estiueig a la vila de les aigües?
Teniu ganes de passar una nit de dissabte divertidíssima?
Voleu conèixer la història de Caldes i prendre una copa a la fresca del balneari Vichy Catalán?

Les Visites Teatralitzades de Caldes en són la solució, i a més a més amb l’entrada gaudireu d’un 10% de descompte en balnearis, restaurants i comerços.

I què els passarà aquest estiu als histriònics personatges de les Visites?

Aquest estiu en Fonsu i la Remei, “Guies Ufissials” de Caldes, volen celebrar amb tothom que fa 15 anys que fan visites al poble les nits d’estiu. Estan molt contents. En un principi ells dos s’encarreguen de tota la vista, però per sorpresa apareix altre cop la Swellen, una anglesa estrafolària que va voltant pels balnearis gaudint de les aigües. L’embolic i la diversió està assegurada.

AGOST: 13, 20, 27

SETEMBRE: 3,10,17, 24

HORARI: 22h
LLOC DE SORTIDA: OFICINA DE TURISME

El preu és de 10 €
(5 € per als joves de 6-12 anys).


Mima’t, saboreja, cuida’t, regala!

Què us semblaria gaudir d’un 10% de descompte i eixir-ne relaxat, ben pentinat, tip, desestressat i ben firat? Amb cada entrada podeu gaudir d'un 10% de descompte en comerços i establiments de Caldes:

Establiments amb descomptes del 10%: BALNEARI VICHY CATALÁN, BALNEARI PRATS, HOSTAL ESTEBA, PUB TÈRMIC, LA BODEGUETA DE CALDES, ARTESANIA I REGALS TRIJORNIDI, PERRUQUERIA FAMILY PÈLS I PICAROLS.

Consulteu els descomptes que ofereixen els establiments adherits a la promoció en aquesta notícia.

 *Atenció: els descomptes són aplicables per a noves reserves, sense intermediaris, i segons les condicions de cada establiment. Descomptes no acumulables. Una entrada amb descompte per persona. Tiquet a entregar a l'establiment seleccionat. Descomptes vàlids del 12 d'agost al 25 de setembre de 2016.

 

 

Podeu descarregar-vos el fulletó de l'activitat de l'estiu 2016:

BannersVisites 01

 Algunes fotos d'edicions anteriors, amb altíssim èxit de participació:

08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 3 08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 23

08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 20 08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 19

08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 17 08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 15

08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 14 08 10 14 Visites Tetralitzades Caldes De Malavella 13

 

Els Guies "Uffisials"

Els "Guies Ufissials" és el nom del grup de teatre d'humor que fa 15 anys que guien les Visites Teatralitzades de Caldes. Tos els components estan estretament lligats al món de les Arts Escèniques, i tot el que les envolta, a les comarques gironines. Són membres de l’Associació Gironina de Teatre i es mouen des del camp de la interpretació i la docència als mitjans de comunicació. Des de l'estiu del 2001 participen com a actors, a les visites guiades teatralitzades del poble de Caldes, la vila de l’aigua calenta i per on han passat més de 8.000 persones.

Visiteu la pàgina de la xarxa social Facebook creada pels actors-guies-personatges sobre l'activitat.

Caldes a un cop d'ull:

Fulletó Whats On