La comarca de la Selva és un paratge de contrastos, com tot Catalunya, però aquí corregit i augmentat. La cuina no és menys. Es gaudeixen plats cuinats harmoniosament i amb uns resultats exquisits; pollastre amb salsafins, oca amb peres, ànec amb taronja, senglar amb melmelada de maduixa, pollastre amb prunes, perdius amb cols, cargols a la llauna, vedella amb bolets. Tot regat amb aigua de Caldes. I de postres una bona Tortada de la Malavella, galetes de vichy, Teules de Sant Grau, Rocs de Sant Maurici i un bon raig de ratafia, per a fer un “sucamulla”.
La gastronomia caldenca és per viure, recordar i emocionar. Basada en la tradició de la cuina catalana, s’ha preservat les receptes autòctones i els productes tradicionals per impulsar el seu gran valor gastronòmic: cuina termal.
A Caldes de Malavella pot degustar la cuina termal; una cuina on l’element principal és l’aigua termal i les seves beneficioses propietats per a la salut.
“S’utilitza per a plats que serveixen de base per a la majoria de receptes, com els llegums, els brous o els fumets. També per a coccions curtes, com escaldar les verdures i, en aquest cas, també parem la cocció amb aigua termal freda”. David Heras, xef del restaurant de Vichy Catalán.
En aquest apartat hi podeu trobar tot el llistat de restaurants de Caldes, però per a consultar tota la oferta en hoteleria, bars i restauració podeu clicar en aquest enllaç: https://www.visitcaldes.cat/benvinguda/establiments/